
Ett fantastisk gott och lättbakat knäckebröd med mycket bra fetter och lite kolhydrater.
1 dl solroskärnor
1 dl skalade sesamsfrön
1 dl linfrö
1/2 dl rapsolja
2 dl dinkelmjöl gärna fullkorn
2 tsk flingsalt
Gör så här:
Rör ihop
tillsätt 2 dl kokande vatten
Låt stå 5 minuter
Tryck ut bakplåtspapper, degen ska vara kladdig.
150 grader 1 timme
Hej
SvaraRaderaTror att vi möttes i Umeå på NUS när James och du var med på en föräldra/barn träff när James var liten. Min dotter är också drygt 3 år och ggm-flicka :)
Hur gick det med klubborna funkade det??
kommer att följa er framöver.
Hej!
RaderaVad roligt att få kontakt med en av er uppe i Norrland. Vi har inte haft möjlighet att åka upp igen, men förhoppningsvis i år. Jag kommer ihåg er dotter, hon var bara några månader då när vi träffades. Klubborna funkade jätte bra, han älskar dem:)
Jag skulle gärna vilja ha mail-kontakt med dig, du kan väl maila mig på jmillerphillips@gmail.com så att jag får din adress.
/Joanna